avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Document potrivit legii 207/2015, art 230
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Document potrivit legii 207/2015, art 230

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: ce fel de document trebuie sa elibereze autoritatea publica sau institutia publica in cazul Legii 207/2015, art.230 al.3: ,,În cazul în care debitorul are de încasat sume certe, lichide şi exigibile de la autorităţi sau instituţii publice, executarea silită se continuă prin poprirea acestor sume ori de câte ori, ulterior comunicării somaţiei, se depune la organul fiscal un document eliberat de autoritatea sau instituţia publică respectivă prin care se certifică că sumele sunt certe, lichide şi exigibile. Prevederile art. 236 se aplică în mod corespunzător"
Mentionez ca am de incasat contravaloarea unui contract substantial de la o autoritate publica si au intarziat nejustificat cu plata (aprox.2 luni).
As dori sa le solicit acest document, insa nu stiu cum sa-l denumesc. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fratele meu a lucrat in suedia in 2015 și i-au trimis in cont ... Silvia111123 Silvia111123 Fratele meu a lucrat in Suedia in 2015 și i-au trimis in cont 10.000 de coroane, pe care după i-au cerut înapoi pt ca a greșit contabilul, dar fratele meu ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante, fara contract de vanzare-cumparare Ionescu.carina Ionescu.carina O firma ne datoareaza o suma mica, aprox. 15000 ron. Mentionez ca nu am incheiat cu aceasta un contract de vanzare-cumparare, documentele si corespondenta ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de atestare fiscala ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Am facut cerere pe 27 iulie pentru un certificat de atestare fiscala si cand mi l-au dat am vazut ca expira pe 31 iulie. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)