avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La un control RAR - Politia Rutiera mi-a fost retinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La un control RAR - Politia Rutiera mi-a fost retinut ...

Buna ziua! La un control RAR - Politia Rutiera mi-a fost retinut talonul. Pe Raportul de control tehnic in trafic au fost trecute trei ''probleme'', insa pe dovada valabila 15 zile scrie ca mi-a fost retinut doar pentru ''anvelope de alte dimensiuni''... La fata locului mi s-a spus de catre politist ca sa schimb cauciucurile, atat... Doar acasa am citit in detaliu raportul. La RAR se vor verifica si celelalte doua probleme trecute in raport?

Alte discuții în legătură

Sancţiune pentru uzura cauciucurilor marcaurelio marcaurelio Salve! Am o întrebare: am fost oprit vara aceasta de către un echipaj de la poliţia rurală şi au vrut să-mi dea amendă pt.un presupus bec ce nu ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)
Anvelopele din talon mihaifurdui mihaifurdui Buna ziua am in talon dimensiunea 185/55/R15 si as vrea sa stiu daca pot sa-i pun 195/50 R15, ca diametru sunt compatibile daar daca nu scrie in talon le pot ... (vezi toată discuția)