avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva unei societăți care nu mai are activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva unei societăți care nu mai are activitate

Bună ziua, vă rog spunetti-mi cum pot afla arhiva unei societăți care nu mai are activitate, pentru obținerea unei adeverințe de vechime?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:52, 30 Octombrie 2025
Despre ce societate este vorba si perioada?
s.c.sunrise grup, București, perioada Septembrie 1998-Martie 1999

Cornel Vasile a scris:

Despre ce societate este vorba si perioada?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati-va ITM Buc in vedere eliberarii unei adeverinte de vechime.
Acte necesare :
- cerere cu mentionarea societatii si perioadei
- fotocopie CI
- detalii despre carnetul de munca (daca l-ati pierdut atasati copia M.of., daca perioada nu este mentionata in acesta - fotocopie integrala a carnetului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva fostului ,,s.c. ... DIANA37 DIANA37 Bună ziua, Știe cineva unde se află arhiva fostului ,,S.C. PROGRESUL ROMÂNESC S.A.,,? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Arhiva tlhs bucuresti. Alin Blaj Alin Blaj Am lucrat ca Strungar in perioada 1970-- 1983 unde gasesc arhiva pt adeverința de Grupa 2. Ma numesc Scarlat Ghiorghe- si locuiesc în orașul Voluntari jud ... (vezi toată discuția)