avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... (Urgent) Bună ziua, am nevoie vă rog un răspuns din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

(Urgent) Bună ziua, am nevoie vă rog un răspuns din partea unei persoane ...

Bună ziua, am nevoie vă rog un răspuns din partea unei persoane care știe bine legea.. Persoana X era beată la volan și i-ar fi explodat un cauciuc în timpul mersului și a dat în cineva, iar persoana X a fugit de la locul faptei. Între timp o persoană cu cameră de bord s-a oprit și i-a dat persoanei lovite filmarea, iar acesta s-a dus la poliție să depună plângere. Dar cineva persoana Z ca să îl scape din belele pe persoana X, vrea să mintă pentru el ca să îl scape, persoana X având și un dosar penal tot din cauza băuturii la volan. Ce se întâmplă cu persoana Z dacă ia asupra lui vina, neavând antecedente?

Alte discuții în legătură

Accident rutier - persoana decedata Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna seara, Pun intrebarea aceasta mai mult din curiozitate si pentru ca sunt uimit de cat conteaza spaga si relatiile in Romania. Luna trecuta, o ruda ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera video in loc public Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, anticipat doresc prin a-mi cere scuze, ca revin cu acest subiect, care deja mi-a fost explicat anul trecut in septembrie (vezi ... (vezi toată discuția)
Are voie politia sa te ridice din service? dehel dehel IN CAZUL IN CARE POLITIA TE IA DIN SERVICE SI NU TE OPRESTE IN TRAFIC PE MOTIV CA ESTI BAUT ARE VOIE SA-TI FACA CEVA? (vezi toată discuția)