avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un PFA pe care as vrea sa îl închid. Am un ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un PFA pe care as vrea sa îl închid. Am un autoturism ...

Bună ziua.
Am un PFA pe care as vrea sa îl închid.
Am un autoturism pe firma, amortizat complet.
Ce se întâmplă cu mașina.: trebuie sa o trec pe numele persoanei fizice respective? Se face factura? Și la ce preț?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 18:31, 30 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara! Va recomand sa faceti contract de vanzare -cumparare inainte de inchidere PFA-ului si factura. Daca inchideti PFA-ul inainte va loviti de refuzul institutiilor, sa nu mai vorbim de timp pierdut de la o institutie la alta, nervi etc.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
Denisa Stanca, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare autoturism de la pfa la persoană fizică Melba22 Melba22 Vânzare autoturism de la PFA la persoană fizică Am un PFA (taxi) , doresc să închid PFA-ul, iar mașina să o trec de pe PFA pe persoană fizică, să ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pfa violeta iurascu violeta iurascu Buna ziua, Un PFA a cumparat o masina la inceputul activitatii sale ( transport persoane in baza contractelor cu clientii) virand suma necesara de bani ( el ... (vezi toată discuția)