avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sa aprind intr-o gradina o gramada de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sa aprind intr-o gradina o gramada de vreascuri uscate, ...

Este legal sa aprind intr-o gradina o gramada de vreascuri uscate, crengi, daca sunt adunate intr-un loc, spatiul este foarte mare in jur, nu exista risc de incendii. Ce conditii ar trebui sa indeplinesc?
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
LauB., utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:32, 30 Octombrie 2025
Sa nu poluati atmosfera. Vine Agentia teritoriala de mediu si da amenzi contraventionale.
Fumul degajat sa nu contina si gaze toxice. Vine DJSP si da amenzi contraventionale.
Focul nesupravegheat este in atentia pompierilor care dau amenzi contraventionale.
Prima condiție este să nu bată vântul în acel moment, că puteți aprinde casele vecinilor..., apoi trebuie focul supravegheat non-stop, până de stinge jarul.....
Dar să fie numai vreascuri, frunze, paie, fân, iar nu sticle peturi, saci și pungi de plastic......, bucăți de cauciuc sau papuci....., că poluați și primiți amendă mare.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de evacuare intre realiatate si bascalie ContSters82109 ContSters82109 Citind pe net, articolul de mai jos intitulat “ Foc , Arde ,Bascalie” , mi-am amintit de incendiul de la Millenium Business Center si Incendiul ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)
Gratar la parterul blocului doctorATU doctorATU Locuiesc la et 1 al unui bloc cu 3 etaje dintr-un complex rezidential; apartamentul de la parter are gradina de 3X3 m2 in care vecinul si-a amplasat un gratar ... (vezi toată discuția)