avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am asigurare atât obligatorie, cât și facultativa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am asigurare atât obligatorie, cât și facultativa pentru ...

Bună.Am asigurare atât obligatorie, cât și facultativa pentru casa in care locuiesc împreună cu soția.Casa fiind construită în 1930,nu are autorizație de construire.In cazul unei calamități,risc să nu fiu despăgubit?Menționez că acest imobil ,a trecut prin reparatii ,înlocuire acoperiș,izolare termică,toate in regim propriu.Desemenea menționez că asigurarea am făcut-o on-line. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:28, 30 Octombrie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți cu contractul și cu restul actelor la avocat.
Procesele se judeca pe baza de acte juridice.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

zid comun - probleme cu vecinul dacmoto dacmoto Buna seara, Problema este urmatoarea: eu si vecinul avem zid comun de casa. Casa mea este mai inalta ca a lui, iar zidul comun doresc sa-l izolez termic pe ... (vezi toată discuția)
Despagubiri calamitati colceriumari-bv colceriumari-bv Dupa vijelia din 30-31.01. acoperisul de pe o anexa proprietate personala, a zburat la vecinul pe acoperis, i-a spart cateva tigle si a zgariat parbrizul ... (vezi toată discuția)
Despagubire dupa un incendiu: dupa facturi sau dupa deviz ? marcellina marcellina Impreuna cu inca o persoana, detinem o casa. Eu mi-am facut asigurare pe partea mea de casa (etaj). In lipsa mea, a izbucnit un incendiu care a afectat parte ... (vezi toată discuția)