avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am vrut sa depun dosar de bursa sociala la facultate. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am vrut sa depun dosar de bursa sociala la facultate. Situatia ...

Am vrut sa depun dosar de bursa sociala la facultate. Situatia este urmatoarea: Parintii mei sunt divortati (tatal meu este acum casatorit cu altcineva). Eu locuiesc cu mama, prietenul mamei si fratele meu de 8 ani. Mama nu are niciun venit, insa tatal meu si prietenul mamei au. Mi s-a spus la facultate ca am nevoie de ancheta sociala. La Directia de Asistență Socială mi s-a cerut adeverinta de venit si pentru prietenul mamei, si pentru tatal meu, dar si pentru sotia tatalui meu. Dosarul pentru ancheta a fost initial depus prin septembrie insa ulterior am mai avut nevoie de adeverinta de venit a sotiei tatalui. Termenul de depus dosar pentru bursa este pana pe 7 noiembrie si inca nu s-a miscat nimic cu ancheta sociala. Vreau sa stiu daca e normal sa mi se ceara adeverinte de venit pentru prietenul mamei mele si pentru sotia tatalui meu, avand in vedere ca niciunul dintre ei nu imi este tutore legal (si nu ma ajuta financiar). Pe langa asta, mi se pare ca dureaza si foarte mult.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
d.larisa, utilizator
Scuze, cum nu vă ajută prietenul mamei? Mama din ce vă întreține? Vă acoperiți toate cheltuielile din pensia de la tatăl dv?
Da, este normal să le ceară, altul este scopul. Pentru durată, mergeți la direcție și întrebați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala sergiu2011 sergiu2011 Salut, Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati. ... (vezi toată discuția)
Sunt orfana de mama si tata ne-a abandonat musat mihaela musat mihaela in urma cu 2 ani mama a decedat si tatal nea abandonat,suntem mai multi frati,acum insa sunt studenta si as vrea sa beneficiez de bursa sociala pe care neo ... (vezi toată discuția)
Pot lua in plasament o nepoata? gianina11 gianina11 Buna ziua,ma numesc Gianina,problema noastra pare simpla insa nu cred ca e chiar simpla.Mama mea are un frate care a avut 3 copii,acest domn este despartit de ... (vezi toată discuția)