BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

alx64 
	    	Utilizator

alx64 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 pojoga	                   

Bună ziua!
Adunarea generală dintr-o asociație de proprietari poate propune și aproba următoarele aspecte:
Deoarece cota parte indiviză (pentru ... (vezi toată discuția)
	                    pojoga	                   

Bună ziua!
Adunarea generală dintr-o asociație de proprietari poate propune și aproba următoarele aspecte:
Deoarece cota parte indiviză (pentru ... (vezi toată discuția)

maryly	                   

Buna ziua, unde sa ma adresez,  daca administratia blocului din Bucuresti unde am un apartament nelocuit de ani de zile, ma pune la diverse plati care nu sunt ... (vezi toată discuția)
	                    maryly	                   

Buna ziua, unde sa ma adresez,  daca administratia blocului din Bucuresti unde am un apartament nelocuit de ani de zile, ma pune la diverse plati care nu sunt ... (vezi toată discuția)

Acilui	                   

La noi in bloc avem  o firma are face curatenie , pe scara mea revine suma de 430 lei pe luna. Administratia reparizeaza  suma dupa cota indiviza .Eu consider ... (vezi toată discuția)
	                    Acilui	                   

La noi in bloc avem  o firma are face curatenie , pe scara mea revine suma de 430 lei pe luna. Administratia reparizeaza  suma dupa cota indiviza .Eu consider ... (vezi toată discuția)