avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama soacră are un teren pe care vrea să mi-l dea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama soacră are un teren pe care vrea să mi-l dea ...

Bună seara mama soacră are un teren care vrea să îmi dea mie . La terenul acela sunt 5 frați care au parte fiecare dintre care o sora a decedat .
3 Părți îmi revin mie că îmi cedează 2 frați și mama soacră . Am depus actele prin topometrist să facă intabularea și cartea funciară dar fata celei decedate nu vrea sa răspundă sa ne dea ori certificatul de deces ori buletinul ei ca ea este moștenitoare . Cei de la ANCPI ne-a dat dispoziție o săptămână să dăm actul dacă nu se anulează soluționarea.
Exista vreo soluție ?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:49, 31 Octombrie 2025
Exista soluție, dar nu care sa rezolve problema într-o săptămână.
Soluția se numește ieșirea din indiviziune (partajul), in instanță. Adică proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate tatianachiric tatianachiric Doresc sa va pun o intrebare referitor la TITLU DE PROPRIETATE PAMANT.Mama mea impreuna cu fratele ei au mostenit o casa si pamant extra. si ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Succesiune blonzi blonzi Buna ziua,de curand a murit socrul meu si as vrea sa fac succesiunea .Ei sunt patru frati si mama soacra,unul din frati a spus ca el doreste parte din ... (vezi toată discuția)