avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiul meu are ordin de protecție, dar are de plătit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiul meu are ordin de protecție, dar are de plătit ...

Bună ziua, fiul meu are ordin de protecție, dar are de plătit la reclamanta o taxa de judecată de 2000 lei.
Nu a primit nici o notificare unde se plătește sau cum se procedează,unde să poate interesa, vrea să plătească să nu aibă probleme.
Nu a primi nici o notificare.
Vă rog să mă ajutați.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:36, 1 Noiembrie 2025
Dacă e vorba de cheltuieli de judecată trebuie să ia legătura ÎN SCRIS (email, whatsapp, alte metode) cu reclamanta sau cu avocatul ei pentru a i se indica în ce cont trebuie să plătească. Dacă e vorba de alte taxe, să se intereseze la instanță. Cel mai bine, prin avocatul propriu
Plateste prin mandat postal si in feluil acesta nici nu o contacteaza prin vreun mijloc de comunicare pe care il are cel mai probabil interzis si are si dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate privatã 18 ani, pensie??? MmariaM MmariaM Bună ziua. Dacă atunci când copilul meu termină liceul, la 19 ani, şi intră la o facultate privată, cu bani...., tatăl mai este obligat să plătească ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante servicii digitale itmemarios itmemarios Buna ziua, Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dvs. Am prestat servicii de marketing online in romania iar in octombrie am eliberat si trimis ... (vezi toată discuția)
Executare restantieri la intretinere coryzalia coryzalia Buna ziua, daca legea spune clar ca putem actiona in instanta restantierii dupa 3 luni de neplata a intretinerii, de ce vin unii cu idei precum notificare ... (vezi toată discuția)