avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem doi frați tata mai trăiește dar e moartă de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem doi frați tata mai trăiește dar e moartă de 16 ani. ...

Suntem doi frați tata mai trăiește dar e moartă de 16 ani. Dacă noi că frați nu avem succesiune nici după tată nici după mama putem să vindem casa după ce tata moare!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:26, 1 Noiembrie 2025
Nu.Va trebui sa dezbateti succesiunea după mama,apoi succesiunea după tatăl dvs iar ulterior obținerii certificatului de moștenitor puteți sa vindeți..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire baderca baderca V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti intr-o speta. Tatal meu a murit acum 2 ani iar mama mea a murit luna trecuta si a ramas o casa cu cateva hectare de ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri imobile FlorinG81 FlorinG81 Bună seara! Vă rog frumos să mă ajutați cu un răspuns în ceea ce privește problema de mai jos. În 2014 mama mea a decedat, cu doi ani înainte ... (vezi toată discuția)
Succesiune dan66aurel dan66aurel Nu am frati sau surori, mama a decedat de un an si o luna tata traieste, ce se intampla daca nu fac succesiune supa moartea mamei si o fac dupa ce moare si ... (vezi toată discuția)