avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberare condiționată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberare condiționată

Liberare condiționată ...Bună ziua băiatul meu in 8 Decembrie 2023 a fost arestat pt conducere fara permis...sub influenta alcoolului ...a executat pana pe 15 Febroarie 2024...iar dupa a fost 2 luni pe arest domiciliar ...in 17 Octombrie 2024 ia ajuns condamnarea de 2 ani si 4 luni fiind recidiv pe acceiasi fapta ...având 9 luni cu suspendare ....la curtea de apel ia dat total 2 ani si 4 luni ...lucrează de pe 2 decembrie 2024 in semideschis ...la bucatarie ...a urmat toate cursurile ...comportament frumos ...credite ...nici un raport..pe 30 Octombrie 2025 a avut comisie pt liberarea..in penitenciar...si l-au amânat încă 2 luni...el condamnarea totala trebuie sa o termine Octombrie 2026...dar știu ca a primit 68 zile câștig...pt munca ...si tot nu i-au admis la liberare....cu toate ca nu înțelegem daca el nu a avut rapoarte nimic ba din contra l-au lăsat de 4 ori pana acum sa meargă acasa 24 ore permisie ..penitenciarul la băgat in comisie si tot ei ...l-au respins...copilul a făcut contestație...ce se poate intampla?Cred ca daca avea comportament urat nu avea dreptul la permisie de 24 h...va rog imi puteți spune. Deci a executat prima oara 4 luni înainte sa ii ajungă definitiva si acum 1 an si 2 săptămâni la zi+68 zile câștig de munca ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2025
sonya79, utilizator

Alte discuții în legătură

Condamnare definitiva-executare pedeapsa - IULIA - IULIA Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema:o persoana a fost condamnata printr-ohotarare definitiva la 2 ani si 8 luni inchsoare-infractiune pe ... (vezi toată discuția)
Comisia de liberare stefanolivia stefanolivia Buna ziua,revin cu o intrebare,pt. un detinut care a avut o condamnare de 3 ani si 2 luni pt. trafic de droguri(marijuana),a avut un raport(pt. ca dormea in ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)