avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie sa plătesc si sănătate si pensie pentru II?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie sa plătesc si sănătate si pensie pentru II?

Buna ziua.Conform noilor legi as dorii sa stiu daca sunt angajata cu carte de munca pe un SRL si am si un I.i. ,daca depășesc plafonul de 48.600 pe Ii trebuie sa plătesc si sănătate si pensie pentru II?
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxe pentru contract prestari servicii Stefan-Florin Stefan-Florin Buna ziua! Am incheiat un contract de prestari servicii, suma bruta fiind de 3000 lei. Angajatorul opreste 10%, adica, 300 de lei, impozitul pe venit, iar ... (vezi toată discuția)
Plata contributii roxana.a.g roxana.a.g Daca am un salariu min pe cartea de munca pentru care platesc cas si cass si am un PFA si un SRL, mai sunt obligata sa platesc sanatatea pe PFA sau SRL, ... (vezi toată discuția)
Ca si srl, daca depasesc venitul anual peste 30.600 de lei, voi ... BaciuRobert BaciuRobert Ca si SRL, daca depasesc venitul anual peste 30.600 de lei, voi plati CASS 10% din 30.600 lei. Dar, daca ma angajez (CM de 2 ore), in propria firma, voi ... (vezi toată discuția)