avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot anula casatoria la 1 zi dupa ce a fost incheiata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot anula casatoria la 1 zi dupa ce a fost incheiata?

Pot anula casatoria la 1 zi dupa ce a fost incheiata?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 17:53, 2 Noiembrie 2025
Fabulos(((Care ar fi motivul.anularii în opinia dvs?Motivele de anulare sunt strict prevazute de lege, mai rar întâlnite în practica,vizează căsătorie încheiată între rude de un anumit grad,căsătorie încheiată de un minor ,eroare ,consimțământ viciat pt violentei,amenintari exercitate în scopul incheierii căsătoriei.Daca nu v au ieșit banii de dar,ați văzut ca socrii sunt scartari,soțul a băut prea mult la nunta fie mai așteptați sa va treacă supărarea fie discutați cu un avnpt divorț.. Qnularea W cu totul altceva..
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Puteți doar sa divorțați de sotul dvs, tot amiabil, la starea civila sau la notar.
Daca sotul refuza atunci puteți solicita desfacerea căsătoriei la instanta de judecata.
Contactați un avocat ca sa aflați și despre drepturile dvs asupra darului de nunta sau alte cheltuieli făcute cu parterul in perioada concubinajului sau logodnei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare casatoriei. DanielaStanescu DanielaStanescu exista vreo modalitate legala prin care sa pot anula casatoria fara ca sa se ajunga la divort? (vezi toată discuția)
Divort dupa casatorie de convenienta kroftl84 kroftl84 Buna ziua! Numele meu este Calban Alina. Ce sfaturi imi puteti da in urmatoarea problema? Eu m-am casatorit in decembrie 2012 cu un cetatean turc. Am incercat ... (vezi toată discuția)
Anulare casatorie vicar vicar Buna ziua, intrebarea mea este simpla: O casatorie care a fost incheiata anul trecut in septembrie( deci are mai putin de 1 an),se poate anula ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)