avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!! De ceva timp vecini de la etajul superior ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!! De ceva timp vecini de la etajul superior ma inunda, ...

Buna ziua!! De ceva timp vecini de la etajul superior ma inunda, am fost de nenumarate ori ne au tot amanat, am chemat un instalator sa se uite pe care dansi cu scuza ca nu au timp acuma l au amanat, le am trimis o scrisoare recomandata care sa intors inapoi la expeditor, ce altceva as mai putea face!! Asociatia nu se poate baga pt ca e la dansi in casa problema!! Asigurarea nu e o solutie e doar o amanarea a problemei!!
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2025
Maya P, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:16, 3 Noiembrie 2025
Buna ziua

Daca cauza inundatiei este partea individuala a instalatiei asociatia nu are cum sa intervina.

Deci singura varianta este sa documentati cat mai bine consecintele si pagubele si sa ii dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e facut cand presedintele asociatiei de proprietari este aceesi persoana cu proprietarul apartamentului ce reprezinta sursa inundatiei apartamentului altui locatar? Naiya Naiya Buna seara, De mai mult de 3 ani sunt inundata la nivelul tavanului bucatariei intr un loc ce corespunde instalatiei sanitare ce deserveste bideul baii din ... (vezi toată discuția)
Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)
Asociatie vecini misimihai misimihai buna ziua, sa infundat canalizarea am chemat mai multi instalatori,toti au avut acelasi verdict--se schimba teava de la iesire vana pina la coloana principala ... (vezi toată discuția)