avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sanctiune altercatie langa scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sanctiune altercatie langa scoala

Buna ziua,
In cazul in care fiul meu a avut o altercatie cu alt elev in afara scolii (dar in apropierea acesteia) dupa cursuri, ar putea fi sanctionat prin scaderea notei la purtare?
Drumul spre si dinspre scoala se poate lua in considerare de conducerea scolii? Nu am gasit nici o lege in sensul asta, multumesc

Alte discuții în legătură

Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Acuzat de denigrarea scolii tonyghi tonyghi Bună ziua! Ieri, după ce am avut un incident neplăcut în școală, am ales să îmi exprim o opinie vizavi de ce se întâmplă în școala, pe o rețea de ... (vezi toată discuția)