avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acum 3 saptamani am semnat un contract cu o agentie ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acum 3 saptamani am semnat un contract cu o agentie ...

Buna ziua.Acum 3 saptamani am semnat un contract cu o agentie de publicitate pentru modele online. Am achitat o transa de bani .In acest timp nu am fost la nici o sedinta foto. Nu m au cautat sa ma intrebe de ce nu ma prezint.Azi m a sunat sa imi ceara ultima transa de bani. A spus ca sunt obligata sa achit suma integral pentru ca am semnat contractul. Intrebarea este: Nu pot sa ma razgandesc ,daca asta vreau?
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:11, 3 Noiembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți o noua victima în acest gen de tepe care este folosit de ani buni.Contractul trebuie văzut de un avocat,,trebuie sesizat ANPC etcetc.Într un contract încheiat nu te răzgândești când vrei ci conform unor clauze.Daca fac presiuni sau dacă te dau în judecata atunci ai variantele expuse mai sus.
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țeapă firmă de publicitate E.AlexandraZ E.AlexandraZ Buna ziua, Am nevoie de un sfat va rog. Eu si mama mea am fost prostite de catre o agentie de publicitate web sa platim o suma de bani in schimbul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, anul trecut am avut nunta in iulie. am angajat cu ... Marius Burcea Marius Burcea Buna ziua, Anul trecut am avut nunta in iulie. Am angajat cu un an inainte un fotograf din Suceava. Cu o zi inainte de eveniment m-a sunat sa imi spuna ca nu ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract fără să-l citesc, prin urmare am plătit 120 de lei crezând că e o garanție care mi se va restitui. pot face ceva ca să-i recuperez? Mihail333215 Mihail333215 Am fost oprit de cineva pe strada cu o oferta mai mult sau mai putin interesanta (Sa fac poze pentru a promova articole vestimentare cu garantia de a primi ... (vezi toată discuția)