Buna ziua.Acum 3 saptamani am semnat un contract cu o agentie de publicitate pentru modele online. Am achitat o transa de bani .In acest timp nu am fost la nici o sedinta foto. Nu m au cautat sa ma intrebe de ce nu ma prezint.Azi m a sunat sa imi ceara ultima transa de bani. A spus ca sunt obligata sa achit suma integral pentru ca am semnat contractul. Intrebarea este: Nu pot sa ma razgandesc ,daca asta vreau?
Sunteți o noua victima în acest gen de tepe care este folosit de ani buni.Contractul trebuie văzut de un avocat,,trebuie sesizat ANPC etcetc.Într un contract încheiat nu te răzgândești când vrei ci conform unor clauze.Daca fac presiuni sau dacă te dau în judecata atunci ai variantele expuse mai sus.
ibn
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Dumneavoastra realizati ca sunteti victima unei țepe? Cum sa dai bani anticipat ca la felinarul rosu pentru o activitate in urma careia ar fi trebuit chipurile sa incasezi bani? Acesti oameni speculeaza in folos propriu dorinta unor persoane feminine de ca castiga bani usor fiind vedete online. Vedeti ca la fel sunt si imprumuturile online, mostenirile din neant si "investitiile" cu imbogatire rapida fara munca. Cand ati semnat ati fost la sediul agentiei sau online? Pana la clarificarea situatiei lasati banii unde le e locul, adica in buzunarul dumneavoastra. Succes!