Fostul meu sot si tatal copiilor mei a ramas cu datorii mari de la o afacere usuata. Nu mai are bunuri personale, casa i-a fost luata de executorul judecatoresc. Sumele ramase sunt prea mari ca sa poata fi platite in viata asta. Are 50 ani, este sanatos, doar ca datoria este mult prea mare. Datoriile sint din 2018. Am inteles ca faliment personal nu poate declara, neavand varsta de pensionare. Nu lucreaza nu forme legale pentru ca altfel i se pune poprire pe salariu si nu mai poate contribui la cresterea copiilor. Exista vreo posibilitate sa i se steaga aceste datorii? Nu au fost facute cu intentie, din contra, a fost un om de afaceri serios, dar cateodata lucruri rele se intampla si oamenilor buni. As aprecia un raspuns util, iar daca exista un avocat care a avut succes cu un astfel de demers, pate apela si in privat. Este din Bucuresti. Multumesc anticipat
Executare intarziata
danutz69
Soacra mea a avt un unchi care a murit si in urma caruia a ramas un apartament ce revenea familiei , acesta neavand copii sau sotie.Unul dintre succesori l-a ... (vezi toată discuția)