avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intarzierea livrarii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intarzierea livrarii

Intarzierea livrarii
Va rog am nevoie de un sfat pentru a sti in ce direcție sa ma indrpt - in data de 19 august am achitat pe o fatura/ proforma de pe un site o plita incorporata in valoare de 4600 lei. De atunci nu primesc decat amanari si promisiuni neonorate.
Unde ar trebui sa ma adresez pentru a-mi recupera banii, ca de plina nici nu poate fi vorba .
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: rolena , utilizator 22:47, 4 Noiembrie 2025
Buna ziua

Daca ati cumparat ca persoana fizica, la ANPC. ([ link extern ] /)
Daca ati cumparat ca persoana juridica (pe firma), doar sa-i dati in judecata.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda achitata si neonorata andrei_70 andrei_70 Acum ceva timp am cumparat de la un magazin de mobila o serie de produse. Cand spun ca le-am cumparat ma refer la faptul ca le-am achitat, suma fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Returnare produs f. scump achizitionat (din ignoranta) baimareanul baimareanul Buna ziua. In urma cu mai multe zile (mai mult de 10), mama mea a achizitionat de la un reprezentant al unei [b]firme (posibil[/b][b] gen M-L-M)[/b] un ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare produs defect achizitionat online Florina Dinca Florina Dinca Pe data de 17 septembrie, am plasat si platit o comanda online pe CEL.ro pentru un laptop, cu ridicare personala din showroom pentru ca urma sa plec din tara ... (vezi toată discuția)