avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La o instituție publica (teatru) a fost scos un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La o instituție publica (teatru) a fost scos un post de lacatus ...

Bună ziua ,
Va rog sa ma ajutați în rezolvarea următoarei probleme .
La o instituție publica,teatru din oraș, a fost scos un post de lacatus .
Anunțul spune ca postul este vacantabil din 31 . 12 . 2025 , persoana in cauza care ocupa acest post se va pensiona .
Eu sunt pensionar de drept si am depus un dosar la acest concurs, cei de la resurse umane mi au primit dosarul dar mi au spus ca nu pot participa la acest concurs fiind pensionar , conform ordonanței de urgenta nr 12 din 13 martie 2025.
Daca postul era vacant , se putea asa nu am dreptul .
Va rog un răspuns legat de situația prezentă.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 4 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti participa , dar c.i.m. va inceta de drept la 31.12.2025, potrivit OUG 12/2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt pensionar militar. de cativa ani cumulez pensia ... David Daniel Ion David Daniel Ion Buna seara! Sunt pensionar militar. De cativa ani cumulez pensia si salariul, in urma unui concurs la stat. Am 58 ani. In urma OUG 9/2025, institutia vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar ca balerin. prin concurs ocup un ... nicolserpico nicolserpico Sunt pensionar de la 48 ani ca balerin. Prin CONCURS ocup un post la stat pe perioada nedeterminata in cu totul alt domeniu si alta institutie. Pot cumula ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu boarcornel boarcornel Nascut in20 iulie 1952 ies la pensie cu legea 7 (functionar parlamentar) la 1 ianuare 2017,am 5ani grupa 1 si 5ani grupa 2 ,Pot sa ma incadrez cu contract de ... (vezi toată discuția)