avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Băiatul meu care are 33 de ani și nu vrea sa fie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Băiatul meu care are 33 de ani și nu vrea sa fie ajutat pentru a scăpa de droguri și alcool

Bună ziua am o problema mare cu băiatul meu care are 33 de ani și din păcate nu vrea sa fie ajutat pentru a scăpa de droguri și alcool. Am încercat în fel și chip cu ajutorul doctorilor dar se pare ca nu vrea.Am zis la un moment dat sa cer ajutorul politiei pentru a-l putea ținea în casă involuntar ,cum ar trebui să procedez. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Monica 71 , utilizator 10:36, 7 Noiembrie 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți sa îl țineți în casa ci eventual sa fie internat într un spital psihiatric sau centru de reabilitare asa cum vi s a indicat în răspunsul de mai sus.Greu de crezut ca va fi de acord cu un control psihiatric dar trebuie sa încercați..
Am încercat nu se poate a luat câteva luni pastile și a renunțat. Mulțumesc pentru ajutor

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu puteți sa îl țineți în casa ci eventual sa fie internat într un spital psihiatric sau centru de reabilitare asa cum vi s a indicat în răspunsul de mai sus.Greu de crezut ca va fi de acord cu un control psihiatric dar trebuie sa încercați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnava de schizofrenie paranoida RamonaNeg RamonaNeg Buna ziua, am o sora in varsta de 38 de ani care sufera de schizofrenie paranoida acuta de aproximativ 13 and, in urma cu 3 ani a fost pusa sub interdictie ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie foarte violent Konstantyn86 Konstantyn86 Am in casa un bolnav de schizofrenie cu multiple internari (anul acesta a fost internat de 7 ori de la Paste si pana acum) . Acest bolnav isi ia tratamentul ... (vezi toată discuția)