avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie la administratia fondului de mediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie la administratia fondului de mediu

rugaminte urgenta!!!

am rugamintea sa ma lamuriti cu privire la declaratii depuse a AFM. lucrez la o firma de constructii care tremite declaratii pentru surse fixe (lunar)si surse mobile.(de 2 ori pe an) In anul 2009 programul nu mi-a permis sa completez taxa pentru sursele mobile. pur si simplu nu poate fi selectata.in iunie nu am crezut ca e asa o problema grava, insa cand in decembrie s-a repetat problema am inceput sa caut. mentionez ca in septembrie am platit taxele pentru surse mobile pe care insa nu le-am declarat.

va rog sa ma ajutati si sa ma lamuriti cum sa procedez.pot face o rectificativa sau declaratia initiala?????

Incep controalele.

va multumesc:D
Cel mai recent răspuns: drecredit , utilizator 13:57, 16 Februarie 2010
Faceti declaratie initiala si trimiteti-o prin posta.
eu stiu ca pentru surse mobile nu se mai depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul pentru mediu gabibotea gabibotea In situatia in care am importat bunuri ambalate am obigatia depunerii lunar la AFM a declaratiilor privind ambalajele? Pentru a depune lunar aceste declaratii ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc ... Tamás Béla Tamás Béla Buna ziua Am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc nici la DRPCIV nici la Poliția Rutieră Deci am fost în audiență la șeful serviciului ... (vezi toată discuția)