avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am următoarea situatie: 2 firme A si B, cod CAEN 4941 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am următoarea situatie: 2 firme A si B, cod CAEN 4941 transport...

Bună dimineața! Am următoarea situatie 2 firme A si B, cod CAEN 4941 transport, prima are cam 50 salariați, deci are activitate. La firma B doar 4 dar inca nu are activitate si ar vrea ca cei 4 sa lucreze pentru firma A dar plătiți de B. Care credeți ca e cea mai buna soluție, forma legala, fără a avea probleme cu ITM-ul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 14 Noiembrie 2025
Nu cred ca are relevanta daca codurile CAEN sunt identice.
Buna ziua! documente necesare detasarii : cerere facuta de societatea care doreste sa-i fie detasati angajatii, acord privind detasarea emisa de societatea care detaseaza cu numele, functia angajatilor ce vor fi detasati, decizii detasare emisa fiecarui angajat ce urmeaza a fi detasat si operare in reges a detasarii. Intrebarea mea este urmatoarea: pot face detasarea de 01.12.2025 - 01.12.2026 ? Sunt suficiente aceste documente emise?
Puteți face detașarea si sunt de ajuns acele documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare Perdy33 Perdy33 Buna ziua, In cazul detasarii se face si contract de prestari servicii intre cei doi angajatori? (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)
Detasarea doinytza doinytza Intre firma care detaseaza si firma care primeste salariatul detasat, ce document se incheie si ce va cuprinde el? Multumesc! (vezi toată discuția)