avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Un proces-verbal dat de politie se anulează dacă ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Un proces-verbal dat de politie se anulează dacă domiciliul meu este greșit?

Bună seara!
Un proces-verbal dat de politie se anulează dacă domiciliul meu este greșit?
Numele și CNP-UL sunt corecte, dar domiciliul nu este cel din buletin, a trecut datele din certificatul mașinii!
Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Roxana.enescu1 , utilizator 09:57, 10 Noiembrie 2025
puteti face plata amenzii? daca nu, il puteti contesta.
trebuie sa demonstrati cu ce va afecteaza eroarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Amenda radar AntoanelaC AntoanelaC Buna seara, Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu un raspuns in urmatoarea speta. Am gasit un process verbal de la Politie pentru ca am fost surprinsa de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie completat gresit pandiseba pandiseba Buna ziua,in data de 26.03.2012,am fost oprit de politie,iar in p.v.,politistul,in loc de Paduret Andi a scris Paduret ION.Credeti ca am vreo motivatie sa ... (vezi toată discuția)