avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un băiețel în clasa I și am primit deja a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un băiețel în clasa I și am primit deja a ...

Bună ziua,am un băiețel în clasa -I- și am primit deja a 3 mustrare scrisă ce pot sa fac?Știu că copilul meu daca nu este provocat nu reacționează așa .Știu de la învățătoare că anumiți părinți vor sa scape de el din clasa.

Alte discuții în legătură

Cine poate dispune concedierea unei invatatoare care are un comportament neadecvat? ContSters172400 ContSters172400 Va rog din suflet sa ma ajutati: cine poate concedia o invatatoare abuziva, care a instituit un regim de teroare in clasa copilului meu, care este in clasa a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala ... NeoG NeoG Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)