E legal sa nu mai mostenim nimic!2 frati si o sora ..casa parinteasca succesiune fratii 2 ....1/2 fiecare ,sora renunta prin cerere.un frate are 3 copii celalat nu are nici sotie nici copii....frate 1 defunct din 89 .noi mostenitorii 3 copii minori .Fratele 2 in 90 ne cumpara 1/2 din casa parinteasca printr o decizie de la primarie !nu si vre o decizie judecatoreasca de tutela !In 96 fratele 2 scoate de la primarie un proces de punere in posesie pe numele lui desi toata averea era pe numele bunicului in afara de casa parinteasca la care avea 1./2 fratii.teren confiscat de cooperative.noi mostenitorii am fost dati la o parte din toate actele ,nici macar pomeniti in tabelele de recontituire ! strabunicul avea 12 h ..ulterior redusa la 5.16 h la bunic ca a murit strabunicul..e normal ca noi cei 3 copii minori in 89 ..abia in 2006 toti eram majori ...sa ni se ia toate drepturile ..sa ramanem doar cu 5000 mp din 5.16 h ?sa nu fim pomeniti pe nicaieri ca mostenitori?sa faca sora succesoinea si sa ne ia casa parinteasca ..sa ne ia padurea bunicului si sa fim si noi cu o cota parte?
Asa este!dar in lipsa de acte si nimeni nu ne a zis ca am avea drept!abia acum in 2025 am inceput sa facem cercetari si am gasit acte !toate actele de succesiuni si procese verbale de punere in posesie l au inlaturat pe tatal nostru si chiar pe bunicul nostru si actele s au facut pe ceilalti frati ai tatalui meu!prin 90 !nu s a pomenit numele tatalui sau al nostru copiii pe nicaieri !L au scos si pe bunicul si pe tata decedat in 89! toate actele sunt pe numele lor! ex ;matusa si a insusit un teren padure de 1 .12 h si noi nu am fost citati la dosar!am act de la judecatorie!
consultati un avocat dupa cum ati fost sfatuita. daca insa nu se vor gasi ilegalitati in succesiunea de acte intocmite, lucrurile vor ramane ca acum. trebuie sa tineti seama ca fiecare act a fost intocmit conform legislatiei valabile la acea data