avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Clarificări card european de sănătate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Clarificări card european de sănătate

buna ziua
As dori va rog sa stiu ce lege si ce articol reglementeaza perioada de emitere in 7 zile lucratoare de la data depunerii cererii a cardului european de sanatate. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carmenstefania , utilizator 09:49, 12 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinul nr. 559 din 5 decembrie 2006 pentru aprobarea caracteristicilor tehnice și a modalităților de eliberare și utilizare ale cardului european de asigurări sociale de sănătate și pentru aprobarea modelului certificatului provizoriu de înlocuire a cardului european de asigurări sociale de sănătate, precum și a instrucțiunilor de completare și a modalităților de eliberare și utilizare ale acestuia, pct. 2.4 din anexa
[ link extern ]
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tinar 15 ani, 3 zile spitalizare in germania fara card europen, ce se poate face privind recuperarea plati medicale? wasimi wasimi [b]Tinar 15 ani fara card european cu 3 zile spitalizare in Germania [/b] ce se poate face privind recuperarea sumei achitate pentru cheltuielile medicale? ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate pentru student care studiaza in marea britanie mrnvladu mrnvladu Fiul meu este din toamna aceasta student in Marea Britanie. Casa de Asigurari de sanatate a refuzat sa ii elibereze cardul european de sanatate motivand ca ... (vezi toată discuția)