avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Normal nu ai voie sa înregistrezi o conversatie daca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Normal nu ai voie sa înregistrezi o conversatie daca celalalt nu ...

Normal nu ai voie sa registrez o conversatie daca celalalt nu stie ca o faci. Dar cum este cu mesage pe Whatsapp? Adica daca celalalt registreaza vocea sa si tio trimite. Se poate folosi ca proba la instanta?

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
În principiu, un mesaj vocal trimis pe WhatsApp ar putea fi luat în considerare ca probă, dacă instanța apreciază că este autentic și relevant pentru cauză
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probele cu capturi de mesaje tip sms,pe chat,Messi,whatsapp sunt folosite frecvent în instanta .Totuși o cauza nu ar trebui bazata doar pe acest gen de probe ci ar trebui cs acestea sa se coroboreze cu probele, ,,clasice"martori,interogatoriu,alte înscrisuri etc.De aceea este recomandata angajarea unui av pt a crea o strategie,pt a aprecia ce probe trebuiesc administrate pentru a face dovada celor solicitate/susținute etc.
De fapt depinde de conversație, ce cuprinde, cum se face înregistrarea etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă copiez un mesaj de pe mes.fb(adresat mie) de la o persoană ... Iconarul Iconarul Dacă copiez un mesaj de pe mes.FB(adresat mie) de la o persoană în privința altei persoane cu care sunt în litigiu ,și -l prezint ca probă în ... (vezi toată discuția)
Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si capturi ... Alin13M Alin13M Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si capturi de ecran am intampinat anumite inselatorii ale platformei superbet am invercat sa iau legatura dar ... (vezi toată discuția)
Sms-ul poate fi considerat ca proba sau nu ? loanabelciu loanabelciu SMS-ul (mesajul trimis de pe telefonul mobil) poate fi considerat ca proba in instanta sau nu ? (vezi toată discuția)