avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si capturi ...

Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si capturi de ecran am intampinat anumite inselatorii ale platformei superbet am invercat sa iau legatura dar nu dau raspunsuri nu sunt transparenti in explicatii editeaza poze si trimite ca si raspuns sa arate ca e ca si ei dar eu am dovezi cu data si ora as dori sa mi se dea bani inapoi din moment ce sunt furat si mintit si pacalit macar sa recuperez bani investiti si nu mai zic de timpul pierdut
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:32, 6 Februarie 2022
Capturi de ecran,mesaje sms whatapp ,mess, pot sa fie folosite in instanta ca proba.,alaturi de alte probe pt dovedirea pretentiilor.Discuta cu un av pt a vedea daca ai sanse ,ce vrei sa ceri,ce costuri sunt etc.Procesele se judeca dupa anumite reguli,nu merge cu mi se pare sau asa cred eu..
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normal nu ai voie sa înregistrezi o conversatie daca celalalt nu ... elegant11 elegant11 Normal nu ai voie sa registrez o conversatie daca celalalt nu stie ca o faci. Dar cum este cu mesage pe Whatsapp? Adica daca celalalt registreaza vocea sa si ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt cu firma în instanță pentru daune morale ... Campean Bibi Campean Bibi Bună seara. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta cu un sfat. Dacă sunt cu firma în instanță pentru daune morale și medicale și am dovezi ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori,sotia este prostituată si m-a inselat Bucuresti2018 Bucuresti2018 Buna ziua. Sunt căsătorit cu 2 copii sub 4 ani, am locuit in anglia pana acum. Sotia mea a lucrat intr-un bordel. Am dovezi poze,video,conversații. Mi-a ... (vezi toată discuția)