avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As vrea sa-mi deschid o firma si sa lucrez pe cont ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As vrea sa-mi deschid o firma si sa lucrez pe cont propriu in domeniul beauty ...

Buna ziua!
As vrea sa-mi deschid o firma si sa lucrez pe cont propriu in domeniul beauty (epilare definitiva,aparat propriu) prin inchirierea unui spatiu sau a unei incaperi intr-un salon.
As vrea sa stiu daca este nevoie de vreo autorizatie, daca da ce fel de autorizatii si unde trebuie sa merg sa le obtin.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:49, 12 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După ce înființați firma, trebuie să obțineți avizul sanitar de funcționare de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) și acordul de funcționare de la primărie, pe baza cursului de specializare și a contractului de închiriere pentru spațiul unde desfășurați activitatea
Detalii
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)
Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)