avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Baiatul meu a făcut un împrumut la ING acum ...
Discuție deschisă în Executare silită

Baiatul meu a făcut un împrumut la ING acum ...

Bună dimineața!Baiatul meu a făcut un împrumut la ING acum aproape un an.Nu mai poate plăti rata la cât o are acum,deja a ratat una.Se poate sa se facă ceva la banca și sa se reducă din rata lunară?Vreau sa știu înainte sa mergem la banca.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:35, 12 Noiembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate doar daca vrea banca
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Șansele sunt minime să obțină o reducere a ratei la credit.
Poate totuși să facă o întrebare la bancă.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evident că ar trebui să întrebe decât să stea în pasivitate și neplată. Poate încerca și o refinanțare la alte bănci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Incapacitate achitare rate banci - exista solutii pentru rezolvarea situatiei? ionmoromete ionmoromete As dori un sfat pentru rezolvarea situatiei de incapacitate achitare rate la banci pentru persoane fizice(ma refer la chestii serioase nu gen \"castig la ... (vezi toată discuția)
Refinantare Black ✋ Black ✋ Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)