avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia de pensionare si nu au tinut seama ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia de pensionare si nu au tinut seama ...

Buna seara ,
Am primit decizia de pensionare si nu au tinut seama la calculul pensiei de adeverinta data de angajator cu veniturile anterioare datei de 01.04.2001 deoarece spun in decizie ca nu au fost evidentiate sporurile distinct pe fiecare luna si temeiul legal al acestora,precum si faptul ca la sfarsitul adeverintei angajatorul nu a folosit formularea prin care isi asuma raspunderea penala pentru cele consemnate.
cui ma pot adresa pentru aceasta?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:54, 13 Noiembrie 2025
Adeverința trebuia să fie model anexa 6 din legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , am primit de decizia de pensie limita de vârstă trebuie ... dointza dointza Buna , am primit de decizia de pensie limita de vârstă trebuie să anunț firma unde lucrez încă sau sunt deja anunțați de casa de pensii?? (vezi toată discuția)
Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate ... LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Am castigat in instanta in anul 2021 , un proces cu o societate comerciala privind acordarea unei PRIME DE SUCCES pentru activitatea mea depusa in anul 2011. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)