avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca copilul meu in varsta de 16 ani a fost amendat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca copilul meu in varsta de 16 ani a fost amendat ...

Buna seara.Daca copilul meu in varsta de 16 ani a fost amendat pe strada cu o sumă de 500 lei pe nedrept fara dovezi și am făcut contestație la judecătorie .Putem să ne recuperăm banii?
Cel mai recent răspuns: Alessandra Banu , Avocat 19:04, 13 Noiembrie 2025
Recuperarea sumei se va putea face dacă instanța admite plângerea și anulează procesul-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o amenda pe nedrept Bogdan94 Bogdan94 uitati am si eu o problema cu o amenda primita pe nedrept . ma numesc bogdan si am 17 ani . am fost in data de 11 vineri la restaurant si am stat peacolo ... ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda platita in 48 de ore daca am castigat plangerea contraventionala? ddianna ddianna Daca platesc amenda in 48 de ore, fac contestatie la procesul verbal de constatare a contraventiei, castig, imi pot recupera banii?Cum? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Recuperare permis conducere NastyLucke NastyLucke Buna ziua In data de 25 mai am fost oprit in trafic de agentii de politie si ARR. Circulam cu o masina ce nu este pe numele meu iar masina de ... (vezi toată discuția)