avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O persoana fizica vinde mai multe terenuri intravilane.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O persoana fizica vinde mai multe terenuri intravilane.

Buna seara.
Daca o persoana fizica vinde mai multe terenuri intravilane, treptat, de-a lungul unei perioade de 12 luni, unei firme ce construieste imobile, persoana fizica e platitoare de tva?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un teren intravilan construibil suprafata totala ... Birjaru255 Birjaru255 Buna ziua, Detin un teren intravilan construibil suprafata totala 1600 mp. Dezmembrat in luna noiembrie 2021. In 2 loturi 800mp. lotul nr 1 l-am vandut deja ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care construieste locuinte Ileana567 Ileana567 Buna seara, Am mare nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema : O persoana care cumpara terenuri, construieste locuinte pe acele terenuri si apoi le ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal gorbanescu ramona gorbanescu ramona multumesc pt ca ati citit si ati si raspuns cu lux de amanunt mesajului meu .nu stiu daca trebuia sa specifc dar, terenul este intravilan agricol .asta unu ... (vezi toată discuția)