avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... La pensie anticipată desfășor o activitate ca PFI?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

La pensie anticipată desfășor o activitate ca PFI?

Bună ziua. La pensie anticipată, dacă desfășor o activitate independentă cu PFI, în cadrul PFI—ului, la venitul declarat, mi se mai aplica contribuția la as de sănătate și CAS, atât timp cât deja mi se opresc o dată din pensie?
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care sunt taxele si impozitele de plata? ema.1 ema.1 Sunt pfi si as dori sa aflu care imi sunt obligatiile fata de stat( ce impozite si taxe sunt obligata sa platesc,contributia la sanatate , la fond social de ... (vezi toată discuția)
Agent asigurari cu activitate repetitiva(pfi) mircea33r mircea33r Va rog sa-mi spuneti ca persoana fizica independenta,cu activitate repetitiva,fara alte venituri,ce asigurari se platesc si prin cine se platesc,PFI sau ... (vezi toată discuția)
Pensionar militar si pfi - cass se plateste de 2 ori? pfipensionar pfipensionar Buna ziua, Sunt pensionar militar de cativa ani si anul trecut mi-am infiintat un PFI. Intrebarea mea este: achit contributia la asigurarile de sanatate de ... (vezi toată discuția)