avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce înseamnă dacă intri în fond penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce înseamnă dacă intri în fond penal?

Va rog frumos ce sami răspundă și mie cineva daca știe ce înseamnă dacă intri în fond penal și dacă se decide la 6luni comndamnarea sau eliberarea
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:33, 17 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
A intra în fond sau pe fond înseamnă că judecătorul începe să analizeze efectiv probele și faptele din dosarul penal.

Nu există un termen anume în care să se pronunțe soluția finală, iar faptul că s-a dat un nou termen nu înseamnă că atunci va fi neapărat o condamnare. Procesul poate dura mai mult sau mai puțin în funcție de probe și de mersul judecății
La judecată nu este ca la primărie.
La un proces se pot intampla multe în funcție de situație.
Se poate ajunge la închisoare sau nu în funcție de mai multe lucruri.
Vorbiți cu avocatul.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp trebuie sa stau pe bara pentru alcoolemie 1.63? Marian1221 Marian1221 pe data de 4 aprilie ma oprit politia dinspre comarnic sprre bucuresti pentru o interventie de rutina am refuzat sa suflu in etilotest mi sa recoltat probe ... (vezi toată discuția)
Pot face închisoare sau nu ? va rog frumos sa îmi spuneți ... cornaca cornaca Pot face închisoare sau nu ? Va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce inseamna aceasta sentință ? Mi sa revocat sau nu... Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Apel nefondat adyr adyr in urma unui proces penal art 174 C p . am facut apel si in urma resultatului prima data pe 8 noi sa amanat procesul si in 6 dec În temeiul art. 379 pct. 1 ... (vezi toată discuția)