avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum înregistrez la taxe impozite S4 o mașină nouă?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum înregistrez la taxe impozite S4 o mașină nouă?

Cum înregistrez la taxe impozite S4 o mașină nouă prin programul rabla?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Senesi C , utilizator 19:30, 16 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneți documentele copia actului de identitate, documentul de achiziție, cartea de identitate a vehiculului, talonul și completați cererea de impunere. Procedura este aceeași ca la orice autovehicul nou, iar înregistrarea trebuie făcută în 30 de zile de la înmatriculare
la sectorul 4 toate documentele se depun online. Nu imi sunt acceptate pt ca nu am stampila Remtii.Cu cine si cui sa explic ca e masina noua, completez campurile dar nu imi este acceptata cererea.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata pe firma, schimbare titular mort, radiere des des am o masina Dacie papuc luata pe firma de la o alta firma cu factura si chitanta acum cativa ani. Din varii motive deoarece nu s-a circulat cu ea nu am mai ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)