avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În noua aplicatie REGES-ONLINE se transmit si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În noua aplicatie REGES-ONLINE se transmit si concediile ...

Buna ziua, in noua aplicatie REGES-ONLINE se transmit si concediile medicale. Intrebarea este : daca se intocmeste o decizie de suspendare contract si apoi o decizie de incetare suspendare a CIM -lui sau se transmite in REVISAL numai pe baza certificatului de medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 17 Noiembrie 2025
Da, noi am inregistrat numai CM-ul si conform acestuia am intodus suspendarea.
Se transmite in REVISAL numai pe baza certificatului de medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in timpul suspendarii cim cf art. 52 al.1 lit. c se ... freepope freepope buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical? daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)