avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum și unde pot contesta decizia de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum și unde pot contesta decizia de pensie?

Bună ziua, cum,unde pot contesta decizia de pensie? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:39, 17 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 360/2023
Articolul 127
(1) Deciziile emise de casele teritoriale de pensii pot fi contestate, în termen de 45 de zile de la comunicare, la instanța judecătorească competentă {Tribunalul de domiciliu}..
(2) Deciziile necontestate în termenul prevăzut la alin. (1) sunt definitive.
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2025
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie cnpp prin care mi se respinge iesirea la pensie anticipata genessis63 genessis63 Buna ziua. Vreau sa contest decizia CNPP, sector 4, Bucuresti prin care mi se respinge iesirea la pensie anticipata . Motivele mele sunt urmatoarele: 1.CNPP a ... (vezi toată discuția)
Daca am cerut casei de pensii decizie de revizuire a deciziei ... uberlebender uberlebender Daca am cerut casei de pensii decizie de revizuire a deciziei initiale de pensie limita varsta,ca nu s-au considerat sporuri si nici 3 ani de munca comunitara ... (vezi toată discuția)
Perioada de contestare a deciziei de pensionare si modul in care ... JOHNVASILE JOHNVASILE PERIOADA DE CONTESTARE A DECIZIEI DE PENSIONARE SI MODUL IN CARE SE POATE FACE Dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partiala exista o prioada de ... (vezi toată discuția)