Sora (reclamantul) fostei prietene cu care am fost si am terminat acum 6 luni o relație ( concubinaj ), nea deschis proces de evacuare din casa unde este proprietar reclamantul,eu numai am nici o.treaba cu fosta prietena (pârâta) de 6 luni si eu nu am buletinul la acea adresă, proprietatea fiind in iasi,eu am buletin de București.
Fosta prietenă (parata) ma anuntat ca sora ei( reclamantul) a deschis proces incluzând mă si pe mine că pârât;
Va rog frumos ,spuneți-mi ce trebuie sa fac eu mai exact,eu in vad de treaba mea de 6 luni in București, trebuie sa contest ceva in proces?
Va rog din suflet,sa ma ajutați cu un răspuns .
Nu trebuie sa va prezentati, solicitati judecarea in lipsa, insa formuati intampinare in termenul legal de 25 de zile si invocati cele 2 exceptii.
Bine ar fi sa vedeti actiunea si sa o vada si un avocat sa puteti observa daca se cere doar evacuare a dvs sau sunt si alte pretentii acolo, caci in acest caz apararea poate fi diferita.
De asemenea, transmiteti instantei adresa dvs corecta la care sa va transmita citatii si comunicarile din proces, caci altfel riscati sa pierdeti drepturi procesuale prin neexercitarea lor in termenul legal.
Informaţie
GHEORGHIAN
Doresc să aflu mai pe înţeles ce înseamnă : admite/ respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active/ pasive a reclamantului/ părâtului la o ... (vezi toată discuția)