avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel dupã divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel dupã divort

Bunã ziua,
Vã rog sã mã ajutati,dupã un divorti cu minor,instanta a pronuntat hotãrârea finalã lá data de 07.11.2025.
Dar în mânã încã n-am primit nimic ,n-am primit prin posta,întrebarea mea este,dacã vreau sã fac apel,cei 30 de zile de la ce datã se calculeazã de la data când instanta a pronuntat hotãrîrea sau de la data când primesc în mânã hotãrârea.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 17:49, 18 Noiembrie 2025
Buna ziua

Codul de procedura civila:

Articolul 468
Termenul de apel
(1) Termenul de apel este de 30 de zile de la comunicarea hotărârii, dacă legea nu dispune altfel.

Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
Avocat Lăzăruţiu Lucian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand intra in vigoare o hotarare judecatoreasca? alpinada alpinada Buna ziua, Dupa ce trece termenul in care se poate face apel, o hotarare judecatoreasca isi produce efectele imediat sau trebuie sa astept sa primesc ... (vezi toată discuția)
De cand mai exact se face apel la o sentință? iuliancta2014 iuliancta2014 Bună seara. Am și eu o întrebare cu privire la momemtul exact cand se face apel la o sentință de divorț. Sentința a fost publicată pe data de 18 Mai ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca neprimita, apel laura1964 laura1964 Este posibil ca o hotarare judecatoreasca sa nu fie transmisa ambelor parti si astfel o parte sa piarda dreptul de a face apel? Si daca da partea care nu a ... (vezi toată discuția)