avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Daca am făcut refinanțare de la unicredit la brd ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Daca am făcut refinanțare de la unicredit la brd ...

Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca am făcut refinanțare de la unicredit la brd din data de 5 luna asta si ei inca nu au aprobat ope-urile si azi ma sunat sa depun bani de rata in cont ce pot sa fac pe mai departe? Tot sun in fiecare zi ma duc la banca da degeaba. La ei opeurile se procedează la maxim 10 zile nu 5 ca la altele. Un sfat! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ale2012 , utilizator 08:20, 19 Noiembrie 2025
Buna ziua,

In momentul in care aveti aprobata cererea de refinantare si ati semnat contractul, se face stingerea creantei vechi si intra in vigoare noul contract. Nu stiu cu ce va ademenesc dar refinantarea intre banci nu dureaza saptamani (si daca este vorba de contract de ipoteca, garantie imobiliara).
Ati semnat contractul de refinantare? Daca da este valabil si BRD-ul trebuie sa vireze banii, sa stinga datoria.
Da am semnat contractul la cealalta banca din data de 04.11.2025 si cei de la Brd nu vor sa faca opeurile pentru a stinge creditul

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

In momentul in care aveti aprobata cererea de refinantare si ati semnat contractul, se face stingerea creantei vechi si intra in vigoare noul contract. Nu stiu cu ce va ademenesc dar refinantarea intre banci nu dureaza saptamani (si daca este vorba de contract de ipoteca, garantie imobiliara).
Ati semnat contractul de refinantare? Daca da este valabil si BRD-ul trebuie sa vireze banii, sa stinga datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am făcut refinanțare ... ale2012 ale2012 Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca am făcut refinanțare de la unicredit la brd din data de 5 luna asta si ei inca nu au aprobat ope-urile si azi ma sunat ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din ... NicușorEric NicușorEric Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din arhiva BRD? (vezi toată discuția)