avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Am urmatoarea speta. Locuiesc singur ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Am urmatoarea speta. Locuiesc singur intr-o casa ...

Buna seara. Am urmatoarea speta. Locuiesc singur intr-o casa mica undeva in mediul rural. Curtea nu imi este imprejmuita toata cu gard ci numai 40 %.O individa care imi e vecina imi creeaza sicane stiindu-ma singur, acompaniata de altii de prin mahala carora leam lasat clar de inteles ca nu vreau sa am de a face cu ei ... Din pacate speta este este mult mai complexa si mult mai grava cu fapte de natura penala si se intinde pana la activitatea mea profesionala .. Sa fiu mai explicit , in spatele acestor persoane sunt altele ce constiutuie un grup infractional cu trecere in sistem la anumite nivele cu ajutorul carora comit fapte grave de ordin penal - hartuire pana la cel mai personal nivel , monitorizarea ilegala a mijloacelor de telecomunicatii, trafic de influenta..etc. Sicanele de care am amintit mai sus sunt produse cu intentia de a ma provoca sa comit ilegalitati in apararea mea in cazul unei altercatii fizice sau verbale im curtea pe care o detin,toate astea dupa un sir lung de alte provocari sau chiar umilinte desfasurate pe parcursul mai multor ani . ... Toate acestea se produc pe fondul unei hartuiri permanente de care "beneficiez" ,asa cum tocmai am zis,,de foarte multi ani , faptele fiind favorizate din plin de contextul in care sunt "pastrat" fara aparare juridica prin interventii cu influenta negativa la persoanele la care as apela pentru ajutor . Sunt de la sine intelese stresul, uneori anxietatea si nervii produsi intr-o astfel de paradigma , motiv pentru care caut un sfat juridic profesionist . Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Legitima aparare catcam catcam Buna ziua!vreau sa supun dezbaterii o speta in care sunt implicate mai multe familii de o parte si un individ certat cu legea. Concret, de circa 3 ani ... (vezi toată discuția)
Amenințarea verbală e considerată mai gravă sau mai puțin gravă decât amenințarea făcută în scris? aidu aidu Comunicarea prin viu grai, directa, a unei amenintari (cu moartea, sa zicem) este mai grava sau mai putin grava decat amenintarea comunicata in scris, ... (vezi toată discuția)
Autoritate părintească in comun Mariana dmd Mariana dmd Bună ziua!Doresc sa stiu dacă in urma divorțului prin conventie încheiata in procedura divorțului cu copii minori a fost stabilit ca autoritatea ... (vezi toată discuția)