avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cineva a înființat un PFA pe numele meu , fara că ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cineva a înființat un PFA pe numele meu , fara că eu sa stiu.

Cineva a înființat un PFA pe numele meu , fara că eu sa stiu. Am aflat după 3 ani .
Nu au fost rulaje
Se pedepsește cumva fapta?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:43, 18 Noiembrie 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o.plangrte la politie pentru a avea o dovada în cazul unor complicații ulterioare.Indiferent cât durează solurionatea,daca se identifica sau nu făptuitorul dvs aveți dovada sesizării organelor competente..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocolul silvic matekevin matekevin Buna ziua. Un Ocol Silvic fara contract are voie sa faca marcari in padurea mea? Sau daca a facut marcarea prin documente falsa, se pedepseste? (vezi toată discuția)
Infiintare firma Nina1 Nina1 S-a infiintat o firma folosindu-se o procura semnata in fals.Trebuie sa ma adresez politiei economice? (vezi toată discuția)
Furt de identitate.... lulu_79 lulu_79 zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)