avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara. Am fost oprit de un echipaj de politie ( ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara. Am fost oprit de un echipaj de politie ( mentionez ...

Bună seara. Am fost oprit de un echipaj de politie ( mentionez ca mașina de poliție stătea, iar polițiști erau în mașină, ei practic m-au atenționat prin portavocea mașinii) dar eu am mai continuat sa merg aprox 30 de metri, abea apoi am oprit. Am fost amendat pt ca nu am oprit mediat ci am mai mers încă 30 de metri cu mașina. Toată actiunea sa întâmplat într-o intersecție. Întrebarea mea este dacă pot,sau are rost sa contest sancțiunea.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
Dreptulmeu, utilizator

Alte discuții în legătură

În intersecție fiind încadrat din greșeală ... Dreptulmeu Dreptulmeu A doua întrebare. În intersecție fiind încadrat din greșeală pe sens interzis am auzit din mașină politiei parcata în intersecție la câțiva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as avea doua întrebari. prima, am întrat din greșeală ... Dreptulmeu Dreptulmeu Bună ziua, as avea doua întrebari. Prima, am întrat din greșeală într-o intersecție pe sens interzis. Era o intersecție cu o întrare și o ieșire cu ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru neacordare de prioritate John_2105 John_2105 Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile,motiv neacordare de prioritate pieton la trecere semaforizata. Politistul spune ca nu am dat prioritate pietonului ... (vezi toată discuția)