avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie sa efectuez in REGES un transfer de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie sa efectuez in REGES un transfer de intrepindere ...

Buna ziua
Trebuie sa efectuez in REGES un transfer de intrepindere cf legii 67/2006, doar ca pentru salaritii suspendati ( crestere copil) nu am identificat o solutie.
Ma puteti indruma in aceasta speta?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 19 Noiembrie 2025
Nu va lăsați sa operati transferul?
Nu este posibila efectuarea transferului in REGES.
Are doar optiunea pentru c.i.m. active... sesizati in scris Inspectia Muncii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in revisal molly27 molly27 Buna ziua, Cum modific/introduc suspendarea CIM pentru efectuarea concediului de crestere a copilului in Revisal? La modificare contract nu ne da nici ... (vezi toată discuția)
Declararea in revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta? Roxy30 Roxy30 Buna ziua,am si eu o noua speta :(( In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Înregistrare revisal Danaioana Danaioana Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: Din structura unei instituții publice se desprinde un serviciu care va avea personalitate ... (vezi toată discuția)