avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In timpul casatoriei am construit o casa cu sotul, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In timpul casatoriei am construit o casa cu sotul, ...

Buna ziua!
In timpul casatoriei am construit o casa cu sotul, si detin un apartament achizitionat cu credit anterior casatoriei.
Sotul vrea sa divortam si sa imi lase mie casa , cu conditia sa nu fie vanduta fara acordul lui si el sa locuiasca in apartament.
Se poate face acest lucru la notar si cat ar costa?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2025
annesis, utilizator
Cel mai recent răspuns: annesis , utilizator 13:23, 19 Noiembrie 2025
Da. Se poate.
Multumesc! cum se poate proceda si cat ar costa ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2025
annesis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu intelegere, credit ipotecar AdrianaM AdrianaM Buna seara, am o intrebare, in ce masura poate o persoana care divorteaza si care a achizitionat un apartament in perioada casatoriei cu un credit ipotecar sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa raman cu casa in urma divortului yap yap Am depus actiunea de divort si de partaj de sotul meu de care in fapt sunt despartita de 3 luni. Avem ca si bun comun o masina si un apartament achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Apartamente inainte si dupa casatorie Elena Panaitescu Elena Panaitescu Buna ziua, Am avut un apartament cumparat inainte de casatorie prin credit si achitat in timpul casatoriei. Achitarea creditului a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)