avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asistent medical si existenta unui cabinet scolar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asistent medical si existenta unui cabinet scolar?

Buna seara! Am nevoie va rog de urmatoarea informație: in cazul unui Centru educational, respectiv SRL ce are CAEN 8891 ..este necesară angajarea unui asistent medical si existenta unui cabinet scolar? Cei de la DSP solicita acest lucru in mod expres? Multumesc anticipat pt răspunsul dvs !
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: rev3enge , utilizator 16:33, 20 Noiembrie 2025
Daca doriti, sa obtineti autorizatia sanitara de functionare, trebuie sa infiintati cabinetul si sa angajati asistent medical.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Buna ziua,

Mulțumesc pt răspunsul dvs! Ideea este ca autorizația exista dar acum s-a modificat punctul de lucru si se dorește actualizarea ei! Întrebarea era daca personalul angajat poate fi si prin contract de colaborare sau trebuie al societății ? Practic condițiile medicale sunt îndeplinite prin contract de colaborare in acest moment. Ce verifica DSP mai exact la un control? Multumesc anticipat !

POPA GHEORGHE a scris:

Daca doriti, sa obtineti autorizatia sanitara de functionare, trebuie sa infiintati cabinetul si sa angajati asistent medical.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un punct de recoltare analize medicale Dr maria Dr maria Buna ziua! Sunt medic si doresc sa deschid un punct de recoltare analize medicale, dar azi cand am sunat la DSP, mi-au zis ca nu pot sa fac asta, daca nu ... (vezi toată discuția)